Het recept is in het Engels maar de Nederlandse vertaling heb ik er bijgezet. Ik ga dit binnenkort maken, dan laten weten of ik het ook net zo lekker vind als dat het eruit ziet...
INGREDIËNTEN:
- 1 cup fat-free milk / (magere) melk
- 2 large eggs / eieren maat L
- 2⁄3 cup granulated sugar / kristalsuiker
- 1 cup peanut butter / pindakaas
- 1 teaspooon kosher salt / 1 theelepel zout
- 1 tablespoon baking powder / 1 eetlepel bakpoeder
- 1 3⁄4 cups all-purpose flour / bloem
WERKWIJZE:
- Preheat oven to 350°F. / Oven voorverwarmen op 180 ℃.
- Add milk, eggs, sugar, and peanut butter to blender jar. Secure lid and select "Batters." Ingredients will mix until blended smooth. / Voeg melk, eieren, suiker en pindakaas in de blender en mix tot een glad geheel.
- Add remaining ingredients and secure lid. Press "Pulse" 4–6 times or until flour is incorporated. / Voeg de overige ingrediënten toe en druk "pulse" 4-6 keer tot alle bloem is opgenomen.
- Pour batter into greased 9-x-5-inch loaf pan. Bake for 50 minutes or until wooden toothpick inserted comes out clean. / Doe het beslag in een brood- of cakeblik en bak het in 50 minuten gaar. Aan het einde van de baktijd kun je controleren of het brood gaar is door er een houten prikker in te steken. Als deze er schoon uitkomt, is het brood goed.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten