Ronde bakset 7,5 cm hoog (3 inch)
|
||||
|
15 ø (6 inch)
|
20 ø (8 inch)
|
25 ø (10 inch)
|
30 ø (12 inch)
|
Aantal liters
|
1,3
|
2,2
|
3,5
|
5,2
|
Aantal personen
|
6-8
|
8-12
|
16-20
|
20-25
|
Biscuit
|
200 g
|
270 g
|
400 g
|
600 g
|
Water
|
20 ml/g
|
27 ml/g
|
40 ml/g
|
60 ml/g
|
Ei (L)
|
3
|
4
|
6
|
9
|
Baktijd
|
30 min
|
30 min
|
35 min
|
50 min
|
Marsepein
|
300 g
|
400 g
|
600 g
|
900 g
|
Het is met cupcakes begonnen, daarna kwamen de taarten, bonbons, koekjes, macarons......
RECEPTEN
- TIPS
- BASISRECEPT EETBAAR KOEKJESDEEG
- RECEPT BAVAROIS VAN FUNCAKES
- BASISRECEPT CHOCOLADE BISCUIT SWEET CHOICE
- SWEET CHOICE TAARTTABEL
- TAART BEKLEDEN
- MIJN FAVORIETE PRODUKTEN
- BASISRECEPT BISCUIT VAN SWEET CHOICE
- TAARTTABEL
- BASISRECEPT MIX VOOR KOEKJES
- TAARTBODEM BLIND BAKKEN
- BASISRECEPT BISCUIT
- BASISRECEPT KRUIMELBODEM
- BASISRECEPT CHOCOLADETOPPING
- BASISRECEPT 12 CUPCAKES
- BASISRECEPT MIX VOOR BOTERCRÈME
- BASISRECEPT MONCHOU-TOPPING
- BASISRECEPT BOTERCREME
SWEET CHOICE TAARTTABEL
Abonneren op:
Posts (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten