Ronde bakset 7,5 cm hoog (3 inch)
| ||||
15 ø (6 inch)
|
20 ø (8 inch)
|
25 ø (10 inch)
|
30 ø (12 inch)
| |
Aantal liters
|
1,3
|
2,2
|
3,5
|
5,2
|
Aantal personen
|
6-8
|
8-12
|
16-20
|
20-25
|
Biscuit
|
200 g
|
270 g
|
400 g
|
600 g
|
Water
|
20 ml/g
|
27 ml/g
|
40 ml/g
|
60 ml/g
|
Ei (L)
|
3
|
4
|
6
|
9
|
Baktijd
|
30 min
|
30 min
|
35 min
|
50 min
|
Marsepein
|
300 g
|
400 g
|
600 g
|
900 g
|
Oven voorvermarmen op 175-180 ℃.
Doe alle ingrediënten in een kom en mix 7 minuten op de hoogste stand. Daarna nog 2-3 minuten op de laagste stand om te voorkomen dat er luchtbelletjes in het beslag zitten. Giet het beslag in de vorm en zet deze 30 minuten in de oven. Haal de chocolade biscuit uit de oven en haal meteen de vorm er af. Laat de biscuit helemaal afkoelen.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten