Ingrediënten cupcakes:
250 gram cupcakemix (Funcakes)
125 gram roomboter (kamertemperatuur)
125 gram eieren (2 eieren maat L)
Bramensap
Ingrediënten topping:
200 ml slagroom
1 zakje Klop-Fix
Hagelslag
Voor de cupcakes, de cupcakemix, roomboter, eieren en de smaakstof ca. 4 minuten mixen op de laagste stand. Tussendoor met een siliconen spatel goed al het beslag van de zijkanten en bodem van de beslagkom halen. Als laatste wat bramensap voorzichtig door het beslag spatelen.
Met een ijslepel 12 cupcakevormpjes gevuld. Deze plaats ik in een bakvorm. Daarna kan het de oven in. Na 18 minuten kunnen de cupcakes uit de oven. Ik laat ze een paar minuutjes in de vorm afkoelen. Daarna zet ik ze op een rooster om ze verder af te laten koelen.
De klopfix al kloppend bij de room voegen totdat deze stijf genoeg is, daarna wegzetten in de koelkast.
Als deze goed is afgekoeld de topping in een spuitzak doen met tip Wilton 1M, en daarmee een mooie toef op de cupcakes spuiten en er wat hagelslag Intens Puur Specials van De Ruijter op strooien.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten