Oh My God, Smeerbare Marsepein. Het moet niet gekker worden. In heel wat verschillende smaken te krijgen. Een gat in de markt volgens www.z24.nl. Je kunt het ook gebruiken om te bakken, te sudderen en te marineren.......Misschien ga ik wel een potje bestellen, eerst maar eens verzinnen hoe ik het zou gebruiken.
Het is met cupcakes begonnen, daarna kwamen de taarten, bonbons, koekjes, macarons......
RECEPTEN
- TIPS
- BASISRECEPT EETBAAR KOEKJESDEEG
- RECEPT BAVAROIS VAN FUNCAKES
- BASISRECEPT CHOCOLADE BISCUIT SWEET CHOICE
- SWEET CHOICE TAARTTABEL
- TAART BEKLEDEN
- MIJN FAVORIETE PRODUKTEN
- BASISRECEPT BISCUIT VAN SWEET CHOICE
- TAARTTABEL
- BASISRECEPT MIX VOOR KOEKJES
- TAARTBODEM BLIND BAKKEN
- BASISRECEPT BISCUIT
- BASISRECEPT KRUIMELBODEM
- BASISRECEPT CHOCOLADETOPPING
- BASISRECEPT 12 CUPCAKES
- BASISRECEPT MIX VOOR BOTERCRÈME
- BASISRECEPT MONCHOU-TOPPING
- BASISRECEPT BOTERCREME
Geen opmerkingen:
Een reactie posten