vrijdag 8 november 2013

Kenwood kMix Keukenmachine

Na lang wikken en wegen, heel het internet afgespeurd naar voor- en  nadelen, heb ik mijzelf een Kenwood kMix keukenmachine cadeau gedaan. Ik heb lang getwijfeld tussen een Kitchenaid Artisan en een Kenwood kMix. De kMix is €300,-- goedkoper dan de Artisan en heeft 200 Watt meer vermogen. Deze dingen hebben voor mij de doorslag gegeven om voor de kMix te kiezen. Ik kan niet wachten tot mijn eerste cupcakebeslag er in gaat.

4 opmerkingen:

  1. Hallo Els,

    Ik heb mezelf onlangs ook zo'n mooie Kenwood Kmix cadeau gedaan. Ik heb hem pas een paar dagen in huis en heb hem nog niet uitgeprobeerd. Het viel me alleen op dat de mixer wat scheef is. De kant waar de garde ed. in bevestigd moet worden hangt een wat lager. Ik heb de waterpas er eens opgelegd en dit klopt inderdaad. Die kant is wat lager dan de andere kant. Ik vraag me af of dit zo hoort. Is dit bij jouw Kenwood ook zo?

    Alvast bedankt voor je antwoord.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je zegt, de kant waar de garde in bevestigd moet worden hangt wat lager. Maar lager ten opzicht wat? En waar heb je dan precies de waterpas opgelegd?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Els,

    Ik heb net een uurtje geleden al een reactie geplaatst, maar blijkbaar is er iets fout gegaan want ik zie het niet terug.

    Ik heb de waterpas gewoon boven op de mixer gelegd, op het gekleurde gedeelte. Normaal zou ik dat niet hebben gedaan hoor, maar omdat het me direct op viel dat de ene kant lager was dan de andere kant, wilde ik even zeker weten of ik me dat niet verbeeldde. Vandaar de waterpas er op. En inderdaad: de kant waar de garde en zo in bevestigd moet worden is ongeveer een halve centimeter lager dan de andere kant (dus waar dat dingetje zit wat je omhoog moet doen om de mixer te kunnen kantelen). En het kan niet aan de ondergrond (dus mijn aanrechtblad) liggen, want die is kaarsrecht.
    Ik hoop dat je begrijpt wat ik bedoel, want ik weet niet goed hoe ik het anders moet uitleggen.
    Als jij een waterpas op jouw Kmix zou leggen (dus gewoon over de hele lengte van de mixer), is hij dan waterpas/recht?

    Ik twijfel namelijk of ik hem terug moet sturen of niet. Maar als die van jou ook niet recht is hoort het misschien wel zo.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik heb de waterpas er opgelegd, maar bij mij is het zo goed als recht. Anders zou je voor de zekerheid Kenwood moeten bellen of mailen.

    BeantwoordenVerwijderen