Ingrediënten:
50 gram mix voor bavarois (er zijn heel wat verschillende smaken)
60 ml lauw-warm water
250 ml slagroom
Bereidingswijze:
Klop de slagroom bijna goed. Meng het water met de bavaroismix en roer dit goed door elkaar. Spatel dit direct door de slagroom en roer alles goed door elkaar. Verwerk de bavarois meteen voor gebruik en laat het minstens 1 uur in de koelkast opstijven.
Het is met cupcakes begonnen, daarna kwamen de taarten, bonbons, koekjes, macarons......
RECEPTEN
- TIPS
- BASISRECEPT EETBAAR KOEKJESDEEG
- RECEPT BAVAROIS VAN FUNCAKES
- BASISRECEPT CHOCOLADE BISCUIT SWEET CHOICE
- SWEET CHOICE TAARTTABEL
- TAART BEKLEDEN
- MIJN FAVORIETE PRODUKTEN
- BASISRECEPT BISCUIT VAN SWEET CHOICE
- TAARTTABEL
- BASISRECEPT MIX VOOR KOEKJES
- TAARTBODEM BLIND BAKKEN
- BASISRECEPT BISCUIT
- BASISRECEPT KRUIMELBODEM
- BASISRECEPT CHOCOLADETOPPING
- BASISRECEPT 12 CUPCAKES
- BASISRECEPT MIX VOOR BOTERCRÈME
- BASISRECEPT MONCHOU-TOPPING
- BASISRECEPT BOTERCREME
Geen opmerkingen:
Een reactie posten