Cupcakes met MonChou-topping, gekleurd met Holiday Red van Americolor.
Voor de cupcakes: zie mijn basisrecept voor 12 cupcakes (boven aan mijn blog).
Voor de MonChou-topping: zie basisrecept monchoutopping (boven aan mijn blog).
Cupcakes met Zwitserse room.
Voor de cupcakes: zie mijn basisrecept voor 12 cupcakes (boven aan mijn blog).
Voor de Zwitserse room:
Ingrediënten:
200 gram mix voor banketbakkersoom (Funcakes)
500 ml water
250 ml slagroom
Bereidingswijze:
Roer de mix en het water met een garde door elkaar en mix het daarna 5 minuten door elkaar. Ik heb gebruik gemaakt van mijn keukenmachine met ballongarde. Klop de slagroom goed stevig en spatel dit voorzichtig door de banketbakkersroom.
Cupcakes met chocoladetopping.
Voor de cupcakes: zie mijn basisrecept voor 12 cupcakes (boven aan mijn blog).
Voor de topping: zie mij basisrecept chocoladetopping (boven aan mijn blog).
Geen opmerkingen:
Een reactie posten